Nu är Mary Kay (Lelsey Cosmetics) på hugget igen


Hej kära vänner!

Nu får jag flera rapporter om att Lesley Cosmetics AB här på hugget och trakaserar Traderasäljarna igen med att stänga ner deras auktioner.

Du är inte ensam. Det här händer titt som oftast alla som försöker bli av med produkter utan att elda upp dem. Det är synd nu när Tradera justerat sina priser så det blev mer hummant att sälja ut lagret av mary Kay produkter. Jag tackar i alla fall min skapare för att jag har blivit av med eländet.

Kämpa på, envishet vinner.

 

 

Annonser

2 thoughts on “Nu är Mary Kay (Lelsey Cosmetics) på hugget igen

  1. Den som påstår att MK är en sekt , är inte påläst. Företaget är godkänt som direkhandelsföretag och hårt reglerat enl de regler som finns.
    Den som är påläst vet också att man inte får sälja ut produkterna på tredera, eftersom den som köper skall kunna få prova av en konsult , få sin nöjdhetsgaranti samt att de regler som finns för direkhandel skall kunna följas.
    Innan man skriver på sitt avtal eller NÄR man skriver under avtalet så framgår det vad som gäller. LÄS innan Du skriver under . Gillar man produkterna kan man bli konsult, vill man sluta har man produkter man gillar till sig själv eller ge bort som gåva. Varför köpa om man inte gillar och sedan sälja ut via tredera???
    Tänk på att det är gott om stöldgods och gamla , kanske öppnade förpackningar ,och förpackningar som du inte vet vad de har farit runt i för miljö/kyla/värme som sälj den vägen. Så skärpning. Skyll inte på ett seriöst företag som MK om det inte lyckas för dig.

  2. Håller helt med Ewa, jag har en konsult som inte ville for5tsätta sälja. Jag bad henne ha ett öppet hus där hon sålde ut sina produkter för halva priset! Alla kunder fick då nöjdhetsgarantin, handla till bra pris och hon själv tjänade storkovan mot om hon skulle lagt ut på tradera!!! Vet att många råkat u för att ha köpt produkter via t.ex tradera och fått utspädda varor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s